Alchemich nieuws...

alchemich-pv
Al jarenlang wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen om energie op te wekken. Het gebruik van zonnepanelen zorgt er niet alleen voor dat de kosten voor u veel minder worden, maar ook dat de energie van minder schadelijke stoffen wordt gemaakt: de zon.
Lees meer over de Alchemich-PV afdeling

alchemich-ev
Mensen worden steeds slimmer. De auto was een hele slimme uitvinding. En vroeger was deze luxe alleen weggelegd voor de rijken onder ons. Zij konden gebruik maken van een luxe die heel speciaal leek, heel bijzonder. Tegenwoordig is helemaal niet zo bijzonder meer. Zonder er bij na te denken stappen we zonder morren de auto in.
Lees meer over de afdeling Alchemich electrische wagens

alchemich-biofuels

 

We willen er vaak niet over nadenken, maar auto's zijn de hoofdoorzaak van onze slechte milieu. Vaak willen we toch niet overwegen om de auto te laten ombouwen in een elektrische auto. Gewoonweg omdat we bang zijn voor dingen die we niet kennen. Toch kunnen wij ook iets aan het milieu doen zonder onze auto aan te passen.
Lees meer over onze afdeling Alchemich biofuels

Uw partner voor alternatieve energie

Door de jaren heen beginnen we ons steeds meer zorgen te maken over de toekomst. Het milieu laat veranderingen zien en de toekomst voor de volgende generaties wordt steeds onzekerder. Veel mensen maken zich zorgen en weten niet hoe ze het milieu een handje kunnen helpen. Soms is het lastig om te bedenken wat u kunt doen voor het milieu en voor de toekomst van uw kleinkinderen en achterkleinkinderen. Natuurlijk kunt u hier iets aan doen. U kunt iets veranderen.

Doormiddel van alternatieve energie kunt u de hand houden voor de toekomst.

En wij kunnen u hierbij helpen.

Wij bieden al jarenlang alternatieve energie aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zonnepanelen en omgebouwde auto's. U kunt zoveel doen aan het milieu en u kunt zoveel dingen veranderen. Wij helpen u met de eerste stap. Wij zijn uw partner voor alternatieve energie.

  • #
  • #
  • #
  • #